Închiriază o dronă în Sibiu în perioada 3-4 Decembrie! Venim să sărbătorim ziua națională României cu discount de 10% la serviciile noastre de filmare cu drona.

De ziua națională sărbătorim împreună cu un discount de 10% disponibil doar pentru cei din Sibiu! Ai nevoie de o filmare sau de poze din dronă? Pentru pachetul de 165 de euro ce include video și poze ai o reducere de 25% doar pentru 1 Decembrie! 

Sună direct sau trimite mesaj. 

Prețul pentru pachetul de 165 Euro cu discount 25% devine = 132 de Euro!

Sună pentru a închiria drona în Sibiu...

Am avut ocazia să filmăm și să transmitem live din Drona, de la aniversarea unui magazin de electronice din București. 

Am filmat din dronă momentele cheie de aniversare și la momentul oportun am transmis LIVE pe Facebook direct de la înălțime. 

Sunt multe lucruri de care trebuie să ți cont atunci când zbori cu drona și transmiți și live. Trebuie să pilotezi drona în siguranță, în timp ce încadrezi acțiunea bine, pentru cei care se uită live. Trebuie să ai o conexiune foarte bună de transmisie. Să ai grijă dacă intri din exterior în interior...

În funcție de buget și de utilitate sunt trei variante:

1. O dronă mică

O dronă de începători este ideală pentru primii pași. Comenzile sunt asemănătoare cu cele ale une drone mari. Un exemplu de astfel de dronă se poate vedea aici

Iată un clip video cu acest model

2. O dronă super stabilă, dar mai scumpă

Cu timpul poți să treci la alte drone mult mai performante. Cum ar fi Mavic de la DJI. Este ideală pentru semi-profesioniști. Drona este disponibilă aici.  

Poți să faci filmări super faine. Drona dispune de senzori de proximitate ce te ajută...

A venit toamna așa că putem să filmam culorile copacilor arămii. Ce putem să facem mai bine decât o filmare cu drona în pădure. 

Am plecat în pădure cu echipa Auto Concept și cei de la Masina Daily. Am filmat, dar ne-am și blocat, nu cu una ci cu două mașini. 

Ce a ieșit? Se poate vedea aici:

În ultima perioadă Facebook a devenit o unealtă extrem de importantă care te ajută, dacă știi cum să o folosești, să-ți dezvolți propriul business, să-i crești notorietatea, numărul de afișări pe site-uri, numărul de vânzări și să-ți dezvolți propriul brand.

În prezent, dacă nu ai un cont pe această rețea de socializare este ca și cum nu ai exista.

Cu toate acestea, dat fiind că, asemenea Google-ului, și Facebook și-a schimbat algoritmii în afișarea posturilor în newsfeed, devine tot mai dificil să dobândești autoritate, să obții like-uri num...

Please reload

Featured Posts

Tururi virtuale pentru vizite la distanță

March 22, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.