Eveniment filmat din drona

November 22, 2016

Am avut ocazia să filmăm și să transmitem live din Drona, de la aniversarea unui magazin de electronice din București. 

 

Am filmat din dronă momentele cheie de aniversare și la momentul oportun am transmis LIVE pe Facebook direct de la înălțime. 

 

 

Sunt multe lucruri de care trebuie să ți cont atunci când zbori cu drona și transmiți și live. Trebuie să pilotezi drona în siguranță, în timp ce încadrezi acțiunea bine, pentru cei care se uită live. Trebuie să ai o conexiune foarte bună de transmisie. Să ai grijă dacă intri din exterior în interior că transmisia poate să cadă (de la interferențe sau de la conexiune). Trebuie să ai grijă și la comentator, pentru că transmisia sunetului se face de la sol. În cazul nostru am avut un prezentator care a menținut atenția publicului pe durata live streaming-ului. 

 

Am filmat și de la sol, nu doar din dronă

Pentru a surprinde și mai bine frenezia și emoția așteptării, am filmat de la sol, cu o cameră mobilă și stabilizată. Iată în acest scurt montaj ce a ieșit:

 

Ai un eveniment ce trebuie filmat din drona? 

Putem să transmitem live pe Facebook sau pe Youtube, drin dronă sau din cameră de la sol. Ambele variante de filmare sunt bine stabilizate. Ne mai trebuie un prezentator și multă distracție. 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Tururi virtuale pentru vizite la distanță

March 22, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.