Servicii Live Stream cu drona

De astăzi îți putem oferi cel mai bune servicii de live stream cu drona! Am lansat pachetul Live Pro prin care putem să garantăm viteza de upload și calitatea transmisiei live.

Ce înseamă cele mai bune servicii și la ce suntem noi atenți?

Ne-am parteneriat cu cei de la LPS.ro pentru a aduce servicii premium de live streaming cu drona. Cei de la LPS au cele mai noi tehnologii din domeniul live streaming-ului și sunt o echipă cu o experiență imensă (peste 400 de transmisiuni live doar în ultimii 2 ani).

Calitatea este dată prin garantarea vitezei și stabilității transmisiunii live, dar și prin producția live. Prin producție live înțelegem că putem mixa cadrele din mai multe camere (până la 6 camere cu operatori sau fixe). În această producție live poate fi integrată și imaginea cu drona.

De ce să facem live stream cu drona?

Pentru că oferă specatorilor o imagine de ansamblu imedită. Se pot obține imagini care până acum nu erau posibile, sau pentru care era nevoie de un elicopter. O dronă ajunge foarte repede acolo unde un cameraman nu poate ajunge.

Cum se pot integra servicii de Live Stream cu drona?

Filmările cu drona se pot integra într-un eveniment transmis live. Pot fi camere fixe și camere operate de cameramani, iar filmarea cu drona poate să fie integrată cu aceste cadre. Cu toate acestea, dar și cu sfaturi te putem ajuta împreună cu echipa LPS.ro (serviciu oferit de Blitz Technology).

Despre siguranța dronelor

Dronele echipei dronafoto.com noastre sunt operate de piloți experimentați cu peste 35 de ore la activ (la începutul anului 2017). Piloții trec prin testări și probe internaționale. În operarea dronelor se ține cont de normele de siguranță ale producătorilor dronelor și ale legilor statului român.

Mai multe detalii

Pentru a vedea pachetele standard de live streaming de la care putem personaliza special pentru proiectul tău click aici.

Dacă vrei mai multe detalii despre LPS.ro live streaming și producție live click aici.

Te putem ajuta cu un sfat sau cu detalii despre filmări cu drona sau live streaming? Contactează-ne pe telefon sau prin formularul de contact.

DronaFoto.com oferă servicii de conținut cu drona, Foto, Video, Live Streaming sau 360.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.