Închiriere dronă pentru evenimente

Serviciile noastre de închrieriere dronă pentru evenimente vin la pachet și cu pilot, sau cu piloți. Dronele sunt și ele mai multe, de la cele mai compacte, la cele mai performante: Spark, Phatom sau Inspire.

Recent unul dintre evenimente a fost o nuntă a unui prieten al nostru. Așa că am făcut cadou o serie de poze cu drona. Pozele cu drona adaugă o nouă perspectivă și deschid ușa creativității fotografilor. Totuși, meseria de dronist, cum am spune noi este un pic mai delicată decât cea normală. Trebuie să calculezi cât "combustibil" mai are drona, de la cum să eviți obstacolele, iar în același timp să realizezi poza perfectă.

Iată câteva poze realizate la acest eveniment frumos.

Închiriere dronă pentru evenimente

Fiind un eveniment în aer liber, pe lângă fotografii cu drona, am filmat dansul mirilor și alte momente importante. Imaginile filmate vor putea fi integrate în întreg clipul nunții cu ușurință. Astfel se va adăuga o nouă perspectivă, iar calitatea producțiilor video va crește cu mult.

Chiar și Photocornerul poate să aibă o nouă perspectivă cu ajutorul dronelor.

Ce mai putem face:

 • Fotografii 360 care postate pe Facebook, oferă posibilitatea vizualizării în toate direcțiile cu efect wow.

 • Live Streaming 360 pentru cei care nu pot ajunge la eveniment. Evenimentul se poate vizualiza din toate direcțiile pe YouTube, sau pe Facebook.

 • Poze 360 de sus cu drona. Dacă locația este de vis, hai să o vedem de sus! Putem face poze 360 de la înălțime cu ajutorul dronelor și al software-ului profesional.

 • Photo Corner 360. Un adevărat Photo Corner trebuie să fie pus în valoare la maxim. Cu o poză 360 se va putea vedea în toate direcțiile. Poza trebuie încărcată direct pe Facebook, apoi imaginea va surprinde pe toată lumea!

Mai multe detalii despre închiriere dronă pentru evenimente aici.

Află despre proiectele noastre aici.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

  Tel: +4 0775 137 377

  © 2021 realizat de  NewMedia.