Servicii video și live streaming cu drona

Iată câteva detalii despre servicii video cu drona oferite de echipa noastră.

Cel mai des am integrat filmările sau fotografiile noastre și cu alte produse oferite de noi.

Spre exemplu în clipul de mai jos, filmările cu drona au fost montate și mixate împreună cu alte filmări de la sol. Iată exemplu aici: Servicii video cu drona

Clipul video este realizat de echipa și a fost integrat cu filmarea operatorului de la sol. Astfel filmarea cu drona se îmbină perfect cu filmarea de la sol.

În calupul de servicii video cu drona propunem și transmisie live pe Facebook, YouTube sau alte platforme. Cu ajutorul partenerilor noștri de la Blitz Technology

putem chiar să integrăm în transmisiunea live mai multe cadre. Cu alte cuvinte, putem transmite din doua camere (sau mai multe) de la sol și din dronă, intercalând filmările succesiv în funcție de cum decide directorul nostru de emisie. 

Realizând o transmisie live filmată din mai multe unghiuri, oferim transmisiunii live o calitate înaltă. Astfel aducem mai multi spectatori, like-uri, share-uri, lucru ce aduce mai multi spectatori și mai multa vizibilitate.

Iată cum ale noastre servicii video cu drona se îmbină inteligent cu montarea clipurilor video, cu live streaming și cu producție live streaming.

Ai o idee de proiect? Scrie-ne sau sună-ne pentru a veni cu soluții: 0775137377.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.