Drona pentru agricultură

Folosim drona pentru agricultură și aducem beneficii vizibile pentru agircultori. Credeați că dronele sunt utile doar pentru a surprinde imagini de la înălțime? În agricultură, dronele sunt folosite pentru a depista sănătatea unei plante, zone inundate, pentru a supraveghea ritumul de creștere sau chiar pentru a număra copacii.

Într-un alt articol am vorbit despre cum folosim drona pentru a filma, dar și pentru a număra copacii P aulownia. Mai multe detalii în acest articol.

Plantele sănătoase reflectă lumină diferită decât plantele cu probleme. Plantele sănătoase tindă să emită lumină mai verde. Drona pentru agricultură, este o mână cerească, pentru că poate scana rapid o arie foarte mare și poate să ofere informații despre starea plantelor.

Pentru a avea o idee mai bună despre ce se întămplă cu plantația, drona trebuie să zboare de mai multe ori și trebuie comparate rezultatele de la lună la lună și de la an la an.

Scanarea câmpurilor cu drona pentru agricultură se face prin imagini procesate în care vedem sănătatea plantelor. Această unealtă poate fi foarte utilă pentru agircultori în a vedea zonele cu probleme și pentru a studia zonele cu inundații ce trebuie rezolvate.

Pentru a scana un câmp este nevoie de experiență cu dronele, accesorii suplimentare, multe baterii, folosirea unui software special și utilizarea câmpurilor infraroșu. De exemplu o cameră cu un filtru near infrared poate să vadă probleme ale plantelor cu câteva zile înaintea unei camere standard RGB.

Pentru mai multe detalii despre folosirea dronelor apelați la noi. Avem servicii de zbor cu drona, cu piloți antrenați. Împreună putem aduce beneficii sectorului de agricultură din România.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.