Servicii Tur Virtual 360 interior și exterior Street View

Anunțăm cu mândrie lansarea serviciului tur virtual 360 interior și exterior cu o componentă de Street View.

Știm că văzute de sus, lucrurile capătă context și vedem mai bine unde ne aflăm. Avem o vastă experiență de realizare de tururi virtuale de tip street view în imobiliare și în alte domenii.

Pe scurt, oferim realizarea de tururi virtuale cu vedere de sus, din exterior și interior. Spectatorii pot să treacă printr-un portal dintr-o cameră în alta și astfel să exploreze cu ajutorul ochelarilor VR clădiri, încăperi sau alte zone interesante.

Poți să vezi un tur virtual aici:

Mai multe informații despre Servicii Tur Virtual 360 interior și exterior Street View

Aceste tururi virtuale pot fi postate pe Google Maps și pe Google Street View, pentru a arăta potețialilor clienți locația, un eveniment sau produsele oferite spre vânzare.

Producția unui astfel de tur poate fi realizată doar în câteva zile, în funcție de disponibilitate, vreme și încărcarea pe proiecte.

Putem realiza tururi virtuale 360 în București, sau în alte locații.

Avantajele Tururilor 360 în Marketing

Din punctul de vedere al Facebook și YouTube, conținutul 360 este promovat organic, mai mult decât formatele clasice (poze, video și altele).

Din punctul de vedere al unui proiect imobiliar, se poate posta pe website un tur virtual care să arate potențialilor clienți un apartament în toată splendoarea sa 360, fără costuri suplimentare de deplasare. Un astfel de proiect realizat de noi se găsește aici.

Dacă vrei să afli mai multe despre pachete, costuri și soluții suntem la un telefon distanță 0775137377 , sau ne poți lăsa informații în formularul de contact pe pagina principală aici.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.