Drona în construcții

Astăzi vorbim despre cum folosim drona în construcții.

Principalele avantaje în folosirea dronelor în construcții sunt: eficiența crescută în colectarea imaginilor, siguranță sporită atunci când este nevoie să ajungem în zone periculoase, creștere a productivității cu informații rapide, pentru decizii eficiente și vederea de ansamblu a întreg șantierului cu imagini de progress sau hărți 3D.

Majoritatea proiectelor în construcții au întârzieri și bugete depășite. Informațiile colectate de sus cu dronea ajută companiile să monitorizeze proiectele și cum avansează spre finalizarea construcțiilor.

Astfel oferim o soluție prin care arătăm progresul construcției prin poze sau prin randare 3D in timp real din șantier. Pentru mai multe detalii și costuri ne poți contact prin formularul de contact sau la telefon 0775137377.

Softuri și soluții pentru a folosi drona în construcții

Folosim softuri de randare 3D pentru a scana zona construcțiilor prin care transformăm întreg șantierul într-un model digital cu hartă 3D sau imagini de progres cu istoric.

Pașii pe care îi urmăm:

1. Planificarăm planul de zbor, apoi colectăm imaginile

2. Imaginile se procesează pe computer

3. Se afizează rezultatul și se analizează fișierul 3D, 2D tip hartă sau imagini de progress.

Colectarea informațiilor se poate realiza săptămânal și se pot compara informațiile în timp. Se pot calcula deviații și progresul construcției pentru a putea lua decizii din timp pe baza istoricului de hărți 3D sau imagini de progres.

În plus față de modelul 3D și imagini de progress, pe baza modelului 3D se pot calcula distanțe, arii și chiar volum sau elevație. Spre exemplu dacă avem o zonă cu pietriș, putem să calculăm cum a variat volumul acelei zone de pietriș și cât s-a consumat în ultimul timp. Acest lucru poate fi și un mod important de a verifica și a superviza variația materialelor pe șantiere.

Pentru mai multe detalii și costuri ne poți contact prin formularul de contact sau la telefon 0775137377.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.