Tururi virtuale pentru vizite la distanță

Te ajutăm să creezi o experiență online și realizăm tururi virtuale pentru vizite la distanță. Știm că ai nevoie de conținut, prin care să arăți clienților mai multe detalii despre afacerea ta. Fie că este o cafenea, un hotel, sau ești un invesitor in imobiliare, te putem ajuta să creăm un tur virtual atât din interior, cât și din exterior sau chiar de la înățime.

Cum te poate ajuta un tur virtual? În primul rând toate pozele 360 se leagă între ele printr-o serie logică de portaluri, prin care spectatorii pot să treacă dintr-o cameră în alta sau de la nivelul solului, în aer, la înălțime. În plus, se pot adăuga și sunete, sau info point-uri pentru a semnala anumite informații utile în imagine. Acest lucru este foarte util în lipsa unei interacțiuni umane sau dacă se dorește realizarea unui tutorial de îndrumare asupra unui peisaj.

Turul virtual se adaugă pe website sau poate fi sharuit pe Facebook. În plus, pozele 360 pot fi postate pe google maps pentru a actualiza pozele afacerii tale. Acest lucru este foarte util, mai ales atunci când pozele de pe Google Stree View se actualizează foarte rar (la câțiva ani).

Pozele 360 sunt perfecte de publicat pe Facebook, astfel că dacă noi te vom ajuta să realizăm un tur virtual, poți să folosești aceleași poze pe Facebook, pe rând, astfel dozând pozele pe mai multe zile și poți face trimitere la website, unde se află turul virtual complet.

Dar pentru instagram? Da, putem pune pozele și pe instagram, pe story sau pe feed, fie statice, fie animate. Noi te putem ajuta să realizezi astfel de content special cu ajutorul cărora salvezi timpul clienților și te pot vizita de la dinstanță înainte să ia decizia de a te vizita fizic, sau de a cumpăra de la tine.

Spre exemplu iată mai jos un tur virtual de la unul dintre clienții noștri. Se dorește a arăta pe website turul complexului și vizionarea unui apartament. Apoi spectatorii pot să decidă dacă vor să facă o vizită la fața locului și să achiziționeze un apartament.

Turul virtual include vizită la șantier, în curtea complexului și în unul dintre apartamentele din complex. Vizitează și tu turul virtual, iar dacă îți vine vreo idee și te putem ajuta, suntem la un telefon distanță.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.