Cucerește orașul cu drona potrivită. Sfaturi în captarea imaginilor cu ajutorul dronei
Dispozitivele de tip UAV sau dronele, așa cum sunt cunoscute aceste gadgeturi, au fost proiectate, inițial, pentru a fi utilizate în scopuri militare, pentru bombardarea anumitor ținte. Treptat, mai cu seama in ultimii ani, dronele au devenit din ce in ce mai populare în randul pasionatilor de tehnologie, dar și în randul pasionatilor de fotografie, care vor să captureze cat mai multe peisaje și momente spectaculoase, din zbor.


Astfel, tot mai mulți fotografi, profesioniști sau amatori, dețin o drona pe care o utilizează ori de cate ori vor să obțină o imagine de ansamblu, dintr-un anumit loc. Tot ce ai nevoie pentru a te numara și tu printre norocoșii care se bucură de imagini senzaționale, de la înălțime, sunt o dronă profesională, îndemânare și multă imaginație.


Fotografii și videoclipuri cu ajutorul dronei. Avantaje si trucuri


Manifestand o capacitate superioară de surprindere a peisajelor, dronele pot fi ajustate cu usurinta, în funcție de așteptările utilizatorului și asigură retrăirea fiecărui moment inedit de care vrei să te bucuri din nou și din nou.


Dronele au câștigat din ce în ce mai mult teren printre adepții unor astfel de filmări, iar asta se datorează unicității cu care aceste dispozitive sunt prevăzute, astfel că discutăm despre o calitate superioară a imaginilor și despre o claritate absolută a videoclipurilor.

Raza pe care poate acționa o dronă profesională este una destul de extinsă și, mai mult decât atât, faptul ca aceste dispozitive sunt dotate cu senzori capabili să recepteze pericolele, le conferă acestora capacitatea de a elimina accidentele neprevăzute din aer. În plus, lansarea precisă, zborul și aterizarea în locul dorit, dar și utilizarea pentru surprinderea celor mai inedite unghiuri sunt alte avantaje ce le transformă într-un must have al prezentului.

Fotografii și videoclipuri cu ajutorul dronei. Sfaturi utile


Așa cum povesteam în rândurile de mai sus, pentru utilizarea unei drone ai nevoie de imaginație și creativitate, dar trebuie să ții cont și de anumite sfaturi practice, astfel încât să te asiguri că vei obține imagini impresionante. Iată care sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când manevrezi o dronă:


Evită greșelile cromatice și alege să faci fotografii RAW; te ajută să previi aberațiile cromatice inestetice

Folosește opțiunea bracketing

Exersează înainte de zbor și testează aerul

Nu lansa drona la înălțimi foarte ridicate, altfel riști să pierzi din claritatea imaginilor; te sfătuim să folosești un ISO cât mai scăzut și folosește filtre ND

Nu porni drona cu o viteză mare, ci reglează zborul treptat; este extrem de important ca drona să fie ridicată și coborâtă încet

Calibrează busola dronei

Motoarele nu sunt bune prietene cu umezeala, așa că nu este indicat să ridici drona în aer în condiții de ploaie sau ninsoare


Filtrele ND sunt foarte utile pentru filmări de calitate și cu un feel cinematic. Acum de la drona mavic air 2, ele vin direct în pachetul combo.


Ca să facem lucrurile mai interesante, am pregătit un episod în care am făcut un concurs foto cu dronele împreună cu un prieten:
Ai experimentat manevrarea unei drone? Dacă, da, ce peisaje spectaculoase ai surprins cu ajutorul dispozitivului și care este modelul preferat? Și, dacă nu ești posesorul unei drone,nu este musai să achiziționezi una, până nu ești ferm convins de atuurile acesteia. Ai oricând opțiunea să închiriezi o dronă foto - video și, dacă vrei să afli mai multe despre gadget-ul preferat al pasionaților de fotografii, aruncă o privire pe site-ul nostru: dronafoto.com.Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Tel: +4 0775 137 377

    © 2021 realizat de  NewMedia.